Zomerwedstrijd

Zomerwedstrijd

Lid van Touring? Deze wedstrijd is exclusief voor jou!
Neem deel voor 15 juli 2019 middernacht en maak kans op een leuk cadeau naar keuze.

Speel mee voor het geschenk van je keuze

1 jaar gratis parkeren bij Interparking
5 x 4 PassHan tickets voor het Domein van de Grotten van Han
10 x 2 tickets voor FC De Kampioenen in 3D, aan zee!
6 digitale RestoPass kaarten voor 1 jaar

 

speel mee

 

Meer info over de te winnen prijzen

1 jaar gratis parkeren bij Interparking

Interparking heeft zowat 70 parkings in België. Door voortdurend te investeren in parkeeroplossingen met respect voor het leefmilieu, kan de Interparking Groep vandaag uitpakken met het 100% CO2-neutraal label.
Met de Touring Pcard+, ontwikkeld door Interparking, kan je je auto in maar liefst 66 Interparkings in België kwijt zonder ticket. Het volstaat je Pcard+ voor het [P] logo te houden aan de slagbomen aan in- en uitgang. Kortom, je hoeft niet meer je beurt af te wachten aan de kassa’s of naar je ticket te zoeken!

 

Interparking touring

 

5 x 4  PassHan tickets

Daar waar de tijd lijkt stil te staan; daar waar ouder en kind één worden met de natuur; daar waar de dieren en de aarde de hoofdrol spelen. Maar ook daar waar er onder de grond zoveel te beleven is, waar je ontdekt, leert, proeft en geniet. Dàt is het Domein van de Grotten van Han!
Nieuw dit jaar, het spektakel “Origin” in de grot. Een adembenemende klank- en lichtshow!

 

han

 

10 x 2 tickets voor FC De Kampioenen in 3D, aan zee!

Kursaal Oostende,  3 juli – 1 september 2019
In tegenstelling tot de Kampioenen-expo van vijf jaar geleden, neemt de expo je niet mee ‘achter’ de schermen van de populairste serie van Vlaanderen, maar juist ‘ervoor’. In deze expo ben JIJ de ster van de reeks.

 

3D

 

6 digitale RestoPass-kaarten voor 1 jaar

Dankzij de RestoPass-kaart betaal je tot 50% minder bij elk bezoek in de 750 deelnemende restaurants en krijg je een mooie korting op bioscooptickets.
RestoPass heeft voor elke gelegenheid het ideale restaurant in petto: een romantische tête-à-tête, een zakenlunch of een etentje onder vrienden. Inspireer je bij RestoPass en vind het perfecte restaurant naar jouw smaak! Van een kleine Italiaanse cantina over een chique bistro tot het beste Aziatische restaurant van de stad… Bij RestoPass doe je gegarandeerd telkens een fijne ontdekking die perfect aansluit bij je budget.

 

restopass

 

speel mee

 

 

 

Reactie toevoegen